Ta hand om dina fötter

Medicinska fotbehandlingar som gör att du blir fri från dina fotproblem. Med regelbunden fotvård kan många fotrelaterade problem förebyggas.

Behandlingar

 

Om mig

Jag heter Karolina Grenholm och är utbildad medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2010/2011. Jag har även ett förflutet som undersköterska inom kommunen sedan -93.

 

2010 tog jag tag i drömmen om att få utbilda mig innom fotvård. Sedan våren  2011 har jag drivit mitt egna företag, Karolinas Medicinska Fotvård som jag utvecklas tillsammans med varje dag. 
 

Övrig vidareutbildning innefattar; Arteriell cirkulations massage, Fokus på foten (fotens biomeknik och påverkan på övriga kroppen), Behandling/mobilisering med aktivator, Tejpning, Starka fötter, Massage, Diabetes (fördjupning) samt Sår på ben & fot.

 

 

För mig är det både intressant och utvecklande att ständigt få fylla på med ny kunskap samt repetera kunskap för utvecklas både i min yrkesroll och som människa.

 

2010 tog jag tag i drömmen om att få utbilda mig inom fotvård. Sedan våren 2011 har jag drivit mitt egna företag, Karolinas Medicinska Fotvård som jag utvecklas tillsammans med varje dag. 2018 var jag den första Onyfix instruktören i Sverige när produkten lanserades här i Sverige och håller fortfarande utbildningar i denna nagelkorrigerings teknik

 

Att nu få hjälpa till med att förbättra fothälsan och träffa nya människor känns helt fantastiskt.

 

Behandlingar

Bild

Fotvård

Fotbad, klippning/slipning av nagel. Behandling av förhårdnader, sprickor, liktornar m.m. Behandlingen avslutas med en avslappnade massage.

Bild

Fotvård all-in

Min härliga fotvårdsbehandling samt den avslappnande underbensmassagen. Perfekt för den som verkligen vill njuta lite extra!

Bild

Underbensmassage

Fotbad som följs av en längre underbens- och fot massage som ökar blodcirkulationen och lättar på spänningarna i muskulaturen. Perfekt för trötta ben!

Bild

Delbehandling

Kortare behandling där du få hjälp med specifika problem som t.ex. behandling av vårtor, nageltrång, borttagning av liktornar, hjälp med hälsprickor och förhårdnader.

Bild

Onyfix

En unik nagelkorrigeringteknik från Onyfix. Behandlingen hjälper de som har problem med nageltrång och inrullade naglar.

Bild

Föreläsningar

Jag håller även föreläsningar och tar på mig uppdrag på konsultbasis. Kontakta mig för mer information.

Instagram

Kontakt

BOKA TID ONLINE

 

072 200 29 97

info@karolinasfotvard.se

 V.Norrlandsgatan 18B ,903 27  Umeå

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 
© 2024 Karolinas Medicinska Fotvård
Information om cookies